Intro

Beeldenstorm organiseert reeds 20 jaar creatieve ateliers tijdens de schooluren. Ook jouw scholieren kunnen zich in de ateliers van Beeldenstorm creatief komen uitleven. Beeldenstorm beschikt over al het nodige materiaal en begeleiding voor ateliers druktechnieken, schilderen, keramiek, gezonde voeding…

Nog tot het einde van 2018 staan onze ateliers in het teken van de 70ste verjaardag van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

Dertig artikels die door verschillende landen als leefregels werden aanvaard, bepalen hoe wij met elkaar zouden moeten omgaan, met als doel iedereen de vrijheid te gunnen waar hij/zij recht op heeft zonder dat andere mensen in hun handelen worden geschaad.

Om een sterk resultaat met de nodige diepgang na te streven, stelt Beeldenstorm voor om elke participerende groep gedurende een 5-tal ateliers, tijdens het lopende schooljaar, te begeleiden. De resultaten worden steeds voorgesteld in een toonmoment met als doel ouders participanten en de buurt bewust te maken over de muzische waarden in onze leefwereld.
Prijs op aanvraag.

Wij kijken uit naar jullie reactie.

Lees hier de Beletterd & Betekend visie tekst.

 

 

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Evenementen Lijst navigatie

 

 

 

geen reacties meer mogelijk